Saturday, February 12, 2011

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΟΝΤΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΟΝΤΩΝ


Οι  λέβητες  θέρμανσης ιόντων είναι εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης από τη θέρμανση  με πετρέλαιο, φυσικό αέριο, παραδοσιακή ηλεκτρική θέρμανση. Η πηγή ενέργειας για θέρμανση ιόντων είναι ηλεκτρική ενέργεια, ωστόσο, η νέα τεχνολογία καθιστά πολύ οικονομική.
 
Η διαδικασία της θέρμανσης ιόντων στο λέβητα πραγματοποιείται σε βάρος της αγωγιμότητας ιόντων. Θετικά και αρνητικά ιόντα κινούνται τα αντίστοιχα ηλεκτροδία, ενώ παρέχει θερμική ενέργεια.

 
Γιατί να επιλέξετε Λέβητες  Θέρμανσης Ιόντων
αντί για  λέβητες θέρμανσης με πετρέλαιο, παραδοσιακά ηλεκτρική θέρμανση, θέρμανση με ξύλο, κλπ;

 
1. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι πολύ φθηνότερη από οποιαδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης με  πετρέλαιο ή φυσικό αέριο.
 
2. Πολύ μικρό μέγεθος το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 m2 (τετραγωνικό) στον τοίχο του σπιτιού σας για την εγκατάσταση του συστήματος. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη θέση το χώρο, ούτε  χώρος αποθήκευσης για το πετρέλαιο, το ξύλο, δεν χρειάζονται ειδικό χώρο όπου να εγκαταστήστε τη συσκευή.
 
3. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον , οχι ξανά  καπνό, οχι ξανά  μυρωδιά πετρελαίου στο σπίτι.

4. Γρήγορή  εγκατάσταση - οι ειδικοί μας χρειάζονται μόνο περίπου 5 ώρες για να εγκαταστήσουν το σύστημα στο σπίτι σας. Θα έρθουν  το πρωί και θα έχετε ζεστό σπίτι το απόγευμα.

5. ΦΤΗΝΟ στην εκμετάλλευση
- είναι πολύ φθηνότερα στην εκμετάλλευση από θέρμανσης με πετρέλαιο.

6. Ο λέβητας  θέρμανσης ιόντων είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης, είτε πρόκειται για καλοριφέρ, fan coil ή θερμαινόμενο δάπεδο. Θα εγκαταστήσουμε το σύστημα σε μόνο 5 ώρες και αντικαταστήσουμε το νερό στο σύστημά σας με υγρά για θερμάνση ιόντων.

7. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν στο σπίτι σας με οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση για θέρμανση και με fan coil θα δροσίσει το σπίτι σας το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΟΝΤΩΝ, καλέσετε μας στο +306951331121 ή στείλτε email στο ionheater@gmail.com



5 comments:

george said...

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

Npe said...

μπορειτε να μου δωσετε κοστολογιο ,για ατομικη θερμανση,αλλα και κεντρικη 90KCAL

ΚΩΣΤΑΣ said...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΧ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ .

dimitrisjimm said...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΧ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ .

ionheater said...

1. Δηλώνουμε ότι η διάρκεια ζωής του συστήματος είναι 25 χρόνια.

2. Δίνουμε εγγύηση για 8 χρόνια, και όχι 5.

3. Μετά από αυτά τα 8 χρόνια το σύστημα θα συνεχίσει την κανονική εργασία, όμως κάποια σέρβις είναι απαραίτητη όπως και για κάθε κανονικό σύστημα. Σε ιδανικές συνθήκες και σέρβις, η διάρκεια ζωής του συστήματος είναι έως και 25 ετών.

Είναι το ίδιο όπως και για το αυτοκίνητο που αγοράζετε - εγγύηση είναι 5 χρόνια, αλλά δουλεύει πολύ περισσότερο αν φροντίζετε και κάνετε τα απαραίτητα σέρβις στην ώρα τους.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms